Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2009 19:59 - СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ, БОЙКО БОРИСОВ и МАЛКО КОМЕНТАР
Автор: tagarski Категория: Технологии   
Прочетен: 1762 Коментари: 3 Гласове:
0



    17.03.2009 г.
      вторник

         СТАНИШЕВ  ИЗОБЩО  НЕ РАЗБИРА
                     КАКВО  ГО  ЧАКА  
         Серей  Станишев  продължава да се държи по начин, който  е съвършено неадекватен на ситуацията, в която ще изпадне само след няколко месеца.
      Доскоро  мислех,  че само Ахмед  Доган  е загубил всякаква връзка с реалността и си въобразява, че ще векува в Боянските сараи.  Но  Сергей  Станишев се оказва буквално същият неадекватник.
    На  предстоящите  избори го чака тежко  поражение.
      И този път няма да се размине само с така сладкото за политиците "носене"  на  политическа  отговорност. 
     Този  път  ще  играе законът.
     Не  може  моят  син да се завърне от едногодишна работа в САЩ   и да носи  документи за всеки цент, който е заработил и върху който е заплатил данъци,  а  мандатоносителят на правителството Ахмед Доган да живее като паша и никой да не знае кой плаща за този негов разкошен и разгулен живот.
        Макар и да поостарях, може пък и да доживея да видя, че в България съществува закон и законност.

                               СЕРГЕЙ  СТАНИШЕВ

 
"   Сергей Станишев:
 Негативното говорене на кмета не може да замести липсата на политика   image   17 март 2009 | 15:35 | Агенция "Фокус"   image   image   image  

София. В последните седмици поведението на столичния кмет силно ме изненадва, защото негативното говорене, хвърлянето на фрази и обиди, не може да замести липсата на политика, на алтернативи и на конкретни действия в рамките на задълженията на кмета. Това каза министър-председателят Сергей Станишев по адрес на столичния кмет Бойко Борисов, предаде репортер на Агенция “Фокус”.
Премиерът подчерта, че няколко пъти е отправил покани към неформалния лидер на ГЕРБ за дебат. „Ако може да защити своите тези, ако има какво да предложи на българските граждани, които се вълнуват какво се прави и какво ще бъде направено, за да мине лодката на България през кризата, но той няма алтернатива, няма програма. Кметът на столицата се опитва с остри изказвания, които са и опасни, и глупави, а в много случаи и обидни, да компенсира. Не може приказките да заместят липсата на съдържание, а това показва и слабост”, беше категоричен премиерът. Той обясни, че няма да спре да работи за решаване на проблемите на хората в страната.
Росица ГЕОРГИЕВА  

           БОЙКО  БОРИСОВ

                          
 "   Бойко Борисов:
 Безотговорно е да правим дебат за философията на фона на реалните проблеми   image   17 март 2009 | 17:27 | Агенция "Фокус"   image   image   image   София. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на министър-председателя Сергей Станишев по повод днешните твърдения на премиера, че отказва дебат с него, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. "Искам да напомня на него и българските граждани, че още на 21 октомври 2008 година с официално писмо до него съм отговорил на поканата му за публичен дебат. В него изрично подчертах позицията си, че такъв дебат е невъзможен без обсъждането на проблемите на столицата, по които той като премиер трябва да изрази позиция. Това не бе прието и до днес. Сергей Станишев не само отказва да ги обсъди с мен като кмет на столицата, но и прави всичко възможно да затруднява намирането на най-добрите за столичани решения.
Изразявам недоумение от факта, че вместо да се ангажира с антикризисната политика на правителството си, той в качеството си на премиер вече провежда предизборната си кампания из страната и упражнява красноречието си по отношение на мен" - заявява Борисов.
На фона на реалните проблеми на българската икономика и трудностите на българските граждани и столичани, да се провежда публичен дебат между нас по въпроси на “политическата ни философия, визията ни за бъдещето на страната и различията между нас" е национално безотговорно. Само след няколко месеца ще имаме възможност в дългата предизборна поредица от европейска и парламентарна кампании, която той осигури на българите, да изясним позициите си по основните въпроси, които вълнуват хората.
До тогава е най-добре всеки един от нас да си гледа съвестно работата и се справя с поетите отговорности, се казва в отговора на Бойко Борисов.
  image   image   image




Гласувай:
0



1. ssatik - Какво беше това?!
18.03.2009 00:15
Аз вече забравих какво точно означаваше законност и ред!? Не смея да мечтая в тази посока и малко се страхувам, защото понякога идва такова разбиране за законност и ред и така тутакси ни подреждат, че даже не можем да гъкнем... А тези тримата, които сега си развяват байрака и да бъдат сложени на мястото ще изплуват други. Не казвам, че трябва да бъдем пасивни, не казвам че не трябва да помогнем да се отърсим от тези сегашните..., но просто не съм оптимист за настъпване на по-добри времена.
цитирай
2. boristodorov56 - Има и Видов ден, може и да съвпадне с ...
18.03.2009 10:11
Има и Видов ден, може и да съвпадне с байряма.
цитирай
3. evrazol - Този задочен дебат
18.03.2009 19:17
Се е принизил до стандарта на блог.бг
Ако Станишката не получи отговор ще си остане на нивото на врачка.
Но той е човек с "потекло". Ако в България има закон и законност - какво пък, ще стане партизанин.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tagarski
Категория: Технологии
Прочетен: 639874
Постинги: 356
Коментари: 427
Гласове: 11024
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031