Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2009 20:17 - ЕДИН КРЕТЕН от ДСБ ПИШЕ ТАКА...
Автор: tagarski Категория: Технологии   
Прочетен: 1691 Коментари: 4 Гласове:
0



  27.02.2009 г. 
     петък 
                 ДА  МУ  МИСЛИ  КОСТОВ 
                                     с 
         ТАКИВА  ВЛИЯТЕЛНИ  СЪПАРТИЙЦИ



             " Този неграмотен кретен ББ, си го вземете и си го носете в къщи , правете му свирки и всичко както си пожелаете. Този човек е абсолютно неспособен да вземе едно управленско решение. Аз съм работил с него и мога да ви кажа че просто е некадърен. В него няма нищо друго освен лустро . Един престъпник, долен гаден измамник /между другото подписа му под документа на Иван драшков е истински/ , лустросан ПиАр проект , опакован и поднесен на Вас тъпи провинциалистки да се подмокряте и въздишате . Това е ББ. ББ е резервния кон на тройната коалиция. Доказателства за това има много и по тази причина няма да ги привеждам тук. Редно е за хората да съдим по делата им. БСП ще бъде на власт и в следващия политически цикъл. Чрез ББ. Царя ще бъде на власт също. Чрез ББ. Този театър който се разиграва отново е за "материала". ББ е част от политическото статукво , колкото и да не ви харесва - един пример: Много от вас пропускат факта , че ББ вече 4 , словом: четири години е кмет , преди това беше 4 , словом четири години, Главен секретар, Ако беше толкоз волеви до сега да беше се разгърнал потенциала му и капацитета му. Още по-преди беше мутра /престъпник/ и охранител /изнудвач и крадец/ . Неговите фирми работиха много добре със всички правителства , без това на СДС./Нека отдадем заслуженото и си признаем , че мутрите тогава бяха натикани в кучи гъз/ . Ако разгледаме детайлно постъпките на този индивид, ще напавим няколко много важни заключения , които ще потвърдят императивно изложените по-горе твърдения. Например: В редиците на партията на ББ и ЦвЦв има изпаднали хора от всички други партии освен СДС и ДСБ. Основната част при него са хора на БСП и Стефан Софиянски, нещастни земеделци и изцяло изпаднали псевдо дясно мислещи "политици", царистите също по ясни причини са добре "представени". Друг пример: половината от кметовете на райони от квотата на Стефан Софиянски в предишния мандат се явиха с бюлетината на ББ. Всички назначения в общината са с благословията на БСП. Голяма част от апарата на ГЕРБ е с агентурно минало в репресивния апарат на ДС. Много подозрително е и сътрудничеството на ББ с областния управител на София Тодор Модев от БСП - абсолютно доказва че имат определени договорки. Може да се посочат точно какви /Ялта и градинката на "Алабин" , само разровете там и ще засмърди ужасно.... / Всички тези неща водят до един много точен извод: ГЕРБ и БСП ще управляват заедно! Министър Председател ще бъде ББ, а влиянието на ДПС в министерствата които контролира сега ще бъде запазено, като разменна монета за подкрепа на ББ като кандидат за Президент . Играта с псевдодесницата НДСВ беше успешно разиграна от ДС на предишните парламентарни избори ....... и така. Просто двете въодушевени от ББ дами явно играят в неговия и на Станишката театър. Да не забравим нещо мног важно - Алексеи Петров, човекът който е много близък до БСП кадрува в ГЕРБ, той е нещо като сив кардинал там, и в БСП също , ха сега кажете нещо."



Гласувай:
0



1. giorgiocbr - Не обръщайте внимание на тъмносините сектанти,
27.02.2009 20:32
4% бариера ще се погрижи за тях.
цитирай
2. evrazol - Коментар
27.02.2009 20:51
Лидер става онзи който успява в максимална степен да съчетае максимален брой интереси.
Не прогресивността на възгледите е критерия, не идеологическата платформа, а интересите. Продавайки гласовете си именно тях продаваме, а после плачем. От 90-та г. управлението ни е било израз /средно аритметично/ на интересите, както ги е разбирал народа.
Не можем да упрекнем в нищо общия знаменател. Аз не го харесвам твърде, но имам достойнството да призная, че той няма алтернатива. А ако има, не бих искал тя да ме управлява още 4 години. Тоя филм го гледах. Така че харесвам, или не, това е единствения ми шанс. Точка.
цитирай
3. raylight - Е аз съм от ДСБ
05.03.2009 21:03
и не съм кретен. Един кретен (ако приемем, че е такъв) не прави партия, нали така?
цитирай
4. raylight - И остава факт
05.03.2009 21:04
че в момента в ГЕРБ има 42 агента на ДС, които му кроят бомба на ББ и на цялото дясноцентристко управление
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tagarski
Категория: Технологии
Прочетен: 639844
Постинги: 356
Коментари: 427
Гласове: 11024
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031