Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2008 21:35 - ТАТЯНА ДОНЧЕВА и ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ
Автор: tagarski Категория: Технологии   
Прочетен: 1204 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 30.11.2008 21:45


  30.11.2008 г.
       неделя


                           ТАТЯНА ДОНЧЕВА
                                         и
                    ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ

              Повтарям го до втръсване, но полза никаква... Името "Държавна сигурност"  сякаш  мумифицира  мозъците даже на иначе  съвсем нормалните български граждани. 
             Защо, по дяволите, българската нация  изобщо не се оказва способна да вникне и да разбере най-прости истини? 
              България никога, ама съвсем никога не е била управлявана от Държавна сигурност. Извършил съм огромна изследователска работа, написах и отпечатих дебела книга за генезиса и утвърждаването на  комунистическия режим в България през периода 1944-1948 година. 
             Страдах, беснеех и ронех сълзи от човешка мъка, докато четях архивите и пишех тази книга. Истината е действително проста и е следната:
                България беше управлявана от комунистическата партия, от ръководните органи на тази партия и главно от първите секретари, като се почне от градски комитет нагоре.       
                Държавна сигурност беше подчинена единствено на комунистическата партия.  Никакъв чисто  държавен орган - даже министърът на вътрешните работи - никога не е ръководил Държавна сигурност.
                 Държавна  сигурност беше хвърлена като изкупителна жертва за  варварските престъпления на комунистическия режим и на самата комунистическа партия.
                Беше хвърлена веднага след 10 ноември 1989 година от Александър Лилов, Петър Младенов  и Андрей Луканов.  Беше хвърлена с абсолютно користната  цел да се спаси комунистическата партия от забрана и да оцелеят нейните номенклатурчици, докато заграбят икономическата власт.
                  И  никой евентуален читател да не се заблуждава - изследвал съм като  професионално школуван  академичен изследовател   абсолютно нечовешките   зверства, които са извършвани от органите на Държавна сигурност. Заради тези зверства съм беснеел и страдал, заради тях съм изпадал в почти прединфарктно състояние.
                 Но  никой нормален български гражданин няма интелектуалното и нравственото право да се самозаблуждава - първичният източник и виновник  за всички тия зверства беше именно комунистическата партия и нейните ръководни органи.
                   Защо търпим Сергей Станишев да ни бъде министър-председател, внучката-дъщеря на Тодор Живков да бъде депутат, маса номенклатурно-комунистически наследници да  управляват политиката и бизнесът,  а сме се вторачили като  вампирясали в името Държавна сигурност и нейните агенти?
                    Сергей Станишев няма да се окаже агент, Евгения Живкова - също. Ама  Кеворк Кеворкян е агент, нали?  Бой тогава по Кеворк, а Евгения и Сергей да си управляват държавата, децата не отговарят за своите родители...
                      Вижте я какви ги дрънка Татяната Дончевата - Държавна сигурност даже на нея тровела живота. И нацията, вместо да мисли нормално, като веднъж завинаги изхвърли  наследницата на комунистическата партия от властта, заедно  с тази наследница - представете си! - води битка срещу някакви кой знае колко страшни агенти.
                     А  "нравствено чистите" комунистически номенклатурчици потриват доволно ръце, управляват и грабят богатства, управляват и грабят богатства...
                      Воювате заедно с босовете срещу техните  бодигардове, дами и господа, опомнете се, това не е политическата битка, която нацията трябва да води!   




Гласувай:
0



1. haralanov - Здравейте
02.12.2008 11:21
Текста ви би било добре да бъде прочетен от всеки българин.Обаче,няма какво да се води,,политическа битка,,срещу ТЯХ.Те не са нормален политически субект.ТЕ са криминални типове...Битката трябва да бъде СЪДЕБНА.Но не и в български съд.Щото и той е техен...Страшна работа!!!
цитирай
2. vmir - Добро разграничение на господар и бодигард,
28.12.2008 08:42
но според мен не бива да се игнорира факта, че за да се пребориш с господаря, първо трябва да преодолееш бодигарда му. Всъщност, в момента борбата е срещу господаря и бодигарда едновременно, а лекия разнобой между тях внася елемент на объркване, защото не се знае дали това не е тактически трик.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tagarski
Категория: Технологии
Прочетен: 639874
Постинги: 356
Коментари: 427
Гласове: 11024
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031