Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2008 14:38 - BTV: СОБСТВЕНОСТ на АХМЕД ДОГАН ли е тази БЕСНУВАЩА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ?
Автор: tagarski Категория: Технологии   
Прочетен: 1127 Коментари: 0 Гласове:
0



20.11.2008 г.
   четвъртък

                BTV:  СОБСТВЕНОСТ на ДОГАН
                         ли  е  тази
      БЕСНУВАЩА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ?

                   Никога досега в България не е извършвана толкова безскрупулна, толкова нагла, толкова безочлива и миришеща от километър на продажност и корупция телевизионна манипулация, каквато  се извършва през последните дни от телевизия BTV.
        Чрез физиономията и устата на този провинциален клоун Николай Бареков, оказал се и абсолютно безнравствен индивид, черните милиони долари на Ахмед Доган буквално фраскат по мозъците нормалните български граждани.
                  В  Академичен изследователски център "ОБЩЕСТВО и ПУБЛИЧНОСТ" наблюдавахме, образно казано, под  лупа 24 часа в денонощието  тази уникална ситуация, в която Ахмед Доган  изпадна след смъртта на Ахмед Емин, началникът на неговият политически кабинет.
                     Шефът на ДПС в  такъв тежък нокдаун? Това действително е зрелище,  което  българските граждани заслужаваха да видят,  защото Ахмед Доган се превърна в зловещ символ на българската политическа корупция, която запречи пътя ни към  така очакваната интеграция в Европейския съюз.
                    Нямаше никакво съмнение, че  публиката и анализаторите за  първи път  у  нас  ще  наблюдават  как  на практика се прави кризисен  пиар от  смятаният за най-богатият, най-хитрият и най-безскрупулен политик в държавата.  
                     Десетина дни му бяха нужни на Ахмед Доган, за да измисли каква версия да представи пред Валерия Велева и вестник "Труд".  През  тези  десетина  дни  бяхме свидетели  на   съвсем хаотични действия от страна както на неговите депутати, така и на българските институции.
                     Пред Валерия Велева Ахмед Доган пусна злокобната клюка за етническо напрежение в България, за неистова омраза на българите към етническите турци. Този път обаче стандартният номер не мина - бързо  стана ясно, че никакво етническо напрежение у нас нито съществува, нито има шансове да бъде  провокирано.
                       Когато вътрешни - макар и бивши - важни личности в ДПС  започнаха публично да разказват какво политико-мафиотско-бизнес котило е всъщност върхушката на ДПС,  Доган се оказа тотално дискредитиран в очите на българското национално обществено мнение.
                       Тогава Доган успя  да включи  в своя кризисен пиар националната телевизия БТВ. Как  и срещу какво успя да постигне това, тепърва ще се  изяснява. Но  тази национална телевизия извършва най-голямата медийна манипулация досега в България.
                     Инструмент на манипулацията стана, то може човек и сам да се досети, този недодялан  провинциалистичен тип Николай Бареков. Естествено, той изпълняваше нареждане, дошло в най-категорична форма от най-големите му шефове.
                       Бареков по заповед външно ни в клин ни в ръкав започна  да ТЪРКАЛЯ  /собствен израз на това телевизионно роботче/  малоумната версия, че Ахмед Доган  е  трябвало  да бъде убит от Ахмед Емин и тъкмо това бил  чудовищният сценарии, за който Емин  пишел   в представяното за негово предсмъртно писмо.
                        Бареков направи неща, които никога и по никакъв повод не трябва да бъдат правени от човек, който носи името журналист. 
                     Той  не  само  покани  нужните  му лица на разговор,  но той нагло им внушаваше собствената си  малоумна и подстрекателска версия, като само в едно от предаванията повече от 15 пъти повтори, че целта на Емин била да убие Ахмед Доган.
                  И  подскачаше от кеф като недорасло  петле, когато успееше  да измъкне от устата на събеседника си думите,  които сам преди това непрекъснато му е внушавал.
                    По-нататък аз ще публикувам извадки от досието на Ахмед Доган и ще ги коментирам. Но  тук ще завърша така: 
                    Господа, та нали така наричаното предсмъртно писмо на Ахмед Емин е адресирано на първо място към Ахмед Доган!  
                  Вие нормални ли сте, та сериозно  да мислите, че Ахмед Емин ще  адресира предсмъртното  си писмо в главната му част  към Доган,  ако  през главата  му е минавала  мисълта  да го  убива? 
                     Какво, Доган мъртав ли е щял да чете това писмо?
                    Ако ли пък сте нормални,  Бареков, Реджебов, Йорданов и прочие, българските граждани ли смятате за ненормални? 
                       



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tagarski
Категория: Технологии
Прочетен: 642213
Постинги: 356
Коментари: 427
Гласове: 11024
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930